F6719

Nóż do filetowania mięsa i ryb, patroszenia zwierząt - elastyczna, wyprofilowana klinga ze stali nierdzewnej



108,34 zł 88,08 zł
Wykonany z wysoką precyzją nóż przeznaczony do filetowania i patroszenia mięsa oraz ryb. Ostrze noża wykonane zostało ze szwedzkiej, nierdzewnej stali, która zapewnia trwałość oraz skutecznie zapobiega powstawaniu korozji. Długość ostrza wynosi 15,5 cm, natomiast grubość 2 mm. Atutem wspomagającym proces patroszenia czy filetowania ryb i mięsa jest wyprofilowane i elastyczne ostrze. Bardzo ostra stalowa klinga noża do patroszenia pozwala na szybkie i dokładne filetowanie mięsa, z tego względu oferowany nóż staje się produktem praktycznie niezbędnym nie tylko w myślistwie, ale również w hodowli zwierząt. Gumowa rękojeść noża do patroszenia doskonale dopasowuje się do dłoni użytkownika i pozwala na wygodne operowanie nożem podczas patroszenia ryb. Dodatkową zaletą noża do filetowania mięsa jest osłona z tworzywa sztucznego zabezpieczająca klingę przed uszkodzeniem, a także posiadacza przed zranieniem. Osłona wyposażona jest w uchwyt do mocowania na pasek, co pozwala na łatwe przenoszenie noża i użycie go w dowolnym momencie. Do ostrzenia noża do filetowania i obróbki mięsa i ryb służy specjalna uniwersalna ostrzałka wykonana z solidnych materiałów ściernych przeznaczonych do ostrzenia noży ze stali nierdzewnej, ceramicznych, ząbkowanych, a także nożyczek.
Dostępność
W magazynie
Wykonany z wysoką precyzją nóż przeznaczony do filetowania i patroszenia mięsa oraz ryb. Ostrze noża wykonane zostało ze szwedzkiej, nierdzewnej stali, która zapewnia trwałość oraz skutecznie zapobiega powstawaniu korozji. Długość ostrza wynosi 15,5 cm, natomiast grubość 2 mm. Atutem wspomagającym proces patroszenia czy filetowania ryb i mięsa jest wyprofilowane i elastyczne ostrze. Bardzo ostra stalowa klinga noża do patroszenia pozwala na szybkie i dokładne filetowanie mięsa, z tego względu oferowany nóż staje się produktem praktycznie niezbędnym nie tylko w myślistwie, ale również w hodowli zwierząt. Gumowa rękojeść noża do patroszenia doskonale dopasowuje się do dłoni użytkownika i pozwala na wygodne operowanie nożem podczas patroszenia ryb. Dodatkową zaletą noża do filetowania mięsa jest osłona z tworzywa sztucznego zabezpieczająca klingę przed uszkodzeniem, a także posiadacza przed zranieniem. Osłona wyposażona jest w uchwyt do mocowania na pasek, co pozwala na łatwe przenoszenie noża i użycie go w dowolnym momencie. Do ostrzenia noża do filetowania i obróbki mięsa i ryb służy specjalna uniwersalna ostrzałka wykonana z solidnych materiałów ściernych przeznaczonych do ostrzenia noży ze stali nierdzewnej, ceramicznych, ząbkowanych, a także nożyczek.

Zaloguj się, żeby dodać opinię

Zaloguj się
Zadaj pytanie o produkt
Zadaj pytanie o produkt Nóż do filetowania mięsa i ryb, patroszenia zwierząt - elastyczna, wyprofilowana klinga ze stali nierdzewnej